Как да получите високо класиране в търсачка.


Всеки бизнес трябва да разбере как да получи по-висока класация във всяка търсачка, за да получи повече трафик и да разбере конкуренти си. (Какви ключови думи използват те, как се класират те в сравнение с вашия сайт, ...)

Можете да намерите много безплатни онлайн източници като Traffic Travis, които да ви помогнат да изследвате ключови думи, да намерите конкурентни предимства и да се включите в обещаващи възможности дори в силно конкурентни ниши.

Днес ще се спра на въпрос, който получавам почти всеки ден от читателите. Изключително широкият въпрос за това как да получите по-висока класация на търсачките. За съжаление на този въпрос няма нито един отговор. Може да отнеме часове, за да обсъдим правилно и има стотици книги по темата. Но, определено мога да ви покажа основите и да ви кажа върху какво трябва да се съсредоточите.

Google е де факто търсачката която означава, че това което Google иска, ние трябва да му го даваме.

Що се отнася до това, което Google иска, ние никога не сме били запознати с неговата система за класиране в търсенето. Но успяхме да спекулираме съвсем малко. Ето списък на това, което знаем:

 • Вътрешен линк: Оригиналният алгоритъм, който направи Google това, което е днес. В мрежата класирането на сайтовете става с възможно повече вътрешни връзки ( back links ) получавани от други сайтове.

По-специално, Google ви нарежда по връзките, които получавате от сайтовете на властите и референтните сайтове.

Google не обича обмен на линкове, не харесва празни страници с несвързано съдържание. Той обаче харесва .gov и .edu сайтове, сайтове с висок ранг на страници и богати на съдържание сайтове във вашата ниша, свързващи се с вас.

 • Ключовите думи: Плътността на ключовите думи е далеч по-малка от фактора, отколкото някога е била, но все още се откроява като голяма част от процеса.

Трябва да сте сигурни, че ключовите думи се показват в маркерите за заглавията, мета таговете и заглавията.

Близостта и разположението на страницата Ви също са важни, тъй като показват относителната стойност на тази ключова дума.

 • Изходящи връзки: Връзките са фантастични, но те могат да бъдат ценни. Ако реферирате качествени, свързани сайтове във вашата ниша, това ще покаже, че имате намерение да предоставяте на потребителите си стойност и информация.

 • Чисто HTML:Разхвърляният HTML код, който не е проверен или има лоши тагове, със сигурност няма да ви помогне.

Тук има правила и термини, които са твърде сложни, за да бъдат кратки, но искате да имате програмист, който да почисти всеки код, който използвате на сайтовете си, ако той е стар или не се представя добре.

 • Структура на навигацията: Вашите страници трябва да бъдат свързани, така че да можете лесно да достигнете до всяка друга страница в сайта си. Премахнете всички прекъсващи връзки и нямате връзки вложени повече от 3 страници дълбоко в структурата.

Качество на съдържанието: Все повече и повече паяците на Google се научават как да разберат дали съдържанието ви е достойно качество.

Използвайки LSI (латентно семантично индексиране) и други филтри на естествен език, за да преценим начина, по който ключовите ви думи са изложени и как се форматира съдържанието, те могат да кажат дали пишете за класиране или за вашата аудитория.

Резултатът е, че повечето страници трябва да са с дължина най-малко 500 думи, колкото по-дълго толкова по-добре, също така ценна информация. Съсредоточете се върху предоставянето на съдържание, което е изключително полезно за вашите хора.

В крайна сметка, получаването на високо класиране за търсене е дълъг процес, който изисква експертно око за разработване на съдържание и планиране на ключови думи.

Въпреки това, ако го направите правилно, ще намерите безкрайно по-голяма стойност в обявите за органични контакти за търсене, отколкото някоя кампания с PPC може да осигури, тъй като трафикът ще се излива многократно, без допълнителни разходи.

И да приключа темата моят съвет е да научете повече за конкурентите си, ключовите думи, които аудиторията търси. Спазвайки всичко по - горе ,вие може много бързо да се изкачите в класацията.А ако е твърде сложно за вас , не забравяте ,че Ние сме тук за да помогнем!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
 • Facebook Classic
 • Twitter Classic
 • Google Classic
Themarketease full digital marketing agency
Contact

themarketease@gmail.com

+33 6 0322 9332

Dublin - Ireland

Paris - France

Varna - Bulgaria

 

legal Infos 

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon

By Gael parroche-TheMarketease © 2017