10 съвета как да увеличаване броя на последователите си в Twitter.


Twitter е чудесна социална медия, която можете да използвате, за да публикувате връзки към материалите за маркетинговото съдържание. Но дали вашата целева аудитория дори използва Twitter? Кога целевата ви аудитория „разбира“ за туитовете? Какви са най-добрите начини за достигане до хората, които биха се възползвали от вашите услуги или продукти? Тази статия ви дава 10 важни съвета, които ви помагат да увеличите броя на последователите си в Twitter.

1. Съкратете вашите туитове. Въпреки че максималният брой разрешени символи в един туит е 140, хората обикновено са нетърпеливи. Повечето хора имат толкова много за четене (имейл, новини, работа, публикации), че не отделят време да четат цели статии или дори туитове.

2. Саморекламата е един от основните ключове за получаване на повече последователи. Ако създадете широко отворено присъствие в мрежата, хората ще ви намерят и ще ви следват. Насърчавайте с връзки към Twitter в други сайтове за социални мрежи и на собствения си уебсайт.

3. Не пишете късно през нощта. Никой няма да го прочете, правете го от 8 ч. До 19:00 ч. Тъй като tweeting е бърз и лесен начин , той лесно се изпълнява на работното място без никакви прекъсвания (или без да забележи шефовете).

4. Възползвайте се от retweeting. Ретротиране на туитове от вашите последователи и хора, които следвате, е чудесен начин да ги вдъхновите и те да ретушират вашите туитове. В действителност, това ще насърчи вашите последователи да ретуитват. Това е чудесен начин да достигнете до приятели от приятели и извън него за много кратък период от време.

5. Ако хората ви следват, трябва да върнете услугата. Хората, които се следват в Twitter, често се чувстват като те са признати.

6. Не забравяйте да позволите на хората да знаят кои сте всъщност. С други думи, бъдете себе си. Поставете снимка в профила си в Twitter. Tweet "истински" публикации за живота си и вашия опит. Направете присъствието си реално за хората и те ще ви се доверят повече. Напишете биография, която е описателна и интересна за хората от вашата целева аудитория. Не е нужно да пишете книга, но ако знаете коя е вашата целева аудитория, ще имате добра идея какво да подчертаете.

7. Започнете разговори в Twitter, като зададете въпрос. Когато хората чувстват, че се интересувате от техните мнения и не просто се интересувате от продажбата им на продукт, те в крайна сметка са по-склонни да се интересуват от това, което предлагате. Направете въпросите си интересни.

8. Използвайте хаштаги # по темите, които са важни за вашата целева аудитория. Не се страхувайте да популяризирате други сайтове и други # .

9. Благодарете на клиентите си, благодарете на всички, които ви помагат да успеете, и превърнете партито в Twitter или заедно за всички, които помагат за преместването на уебсайта и бизнеса ви напред.

10. Не пишете в Twitter едно след друго съобщение. Има такова нещо като преобладаването на вашите последователи. Пространството на вашите tweeted информация и Tweets, така че вашите последователи имат време да поемат информацията и кликнете до връзките.

За да поддържате броя на последователите, които сте натрупали с помощта на тези съвети, ще трябва да поддържате качеството и честотата на връзките си. Нищо не отклонява последователите повече от застоялите връзки и прекъсващите постове. Вашите туитове трябва да бъдат интересни, да звучат съблазнително и ангажиращо. Последователите обикновено очакват нови публикации от профилите, които харесват най-много. Всъщност, ако съдържанието ви е ценно за вашите потенциални клиенти - ако предлага някаква полезна информация или съвети, които биха могли да използват, те ще се радват на следващата ви нова публикация. Този вид поведение е това, което в крайна сметка се стремите към Twitter.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Themarketease full digital marketing agency
Contact

themarketease@gmail.com

+33 6 0322 9332

Dublin - Ireland

Paris - France

Varna - Bulgaria

 

legal Infos 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

By Gael parroche-TheMarketease © 2017