Важността за определяне на един или повече Buyer Persona


Целта на Buyer Persona е да се свърже с вашите идеални клиенти в интернет пространството. С други думи добавяте стойност, благодарение на текстовете които публикувате (блогове, социални мрежи, реклами, уебсайт).

Определение на Buyer Persona. Лицето на Buyer Persona е полу-измисленото представяне на идеалния ви клиент, основано на биографична и демографска информация, психологически критерии, мотивация или цели (лични и професионални).Ясно е, че това е подробен портрет на перфектната перспектива, която ви позволява да разберете по-добре нуждите на вашата цел, за да коригирате в крайна сметка комуникацията и вашите оферти.

Защо определяте Buyer Persona? Това трябва да бъде ключова част от маркетинговата ви стратегия. Ще ви позволи да разберете по-добре вашите купувачи. Така ще знаете как да им помогнете да постигнат целите си, като им предоставите правилните продукти и услуги, когато те наистина се нуждаят от тях.

Ясно е, че ви позволява да: Определяте различните профили на вашите клиенти. Знаете какви видове текстове и да пишете, за да ги привлечете. Знаете кога да публикувате текстовете си. Знаете чувствителните точки за справяне. Определяте правилните ключови думи (SEO). Имате ясна представа за проблемите, които желаят да разрешат Ще ви позволи да имате сигурност по въпросите, които трябва да бъдат разгледани във вашите текстове. Познаването на техните източници на информация, ще ви позволи да изградите план за разпространение на текстовете си, съобразен с тяхното поведение.

Това е всичко, сега вече знаете малко повече за Buyer Persona, за да ви помогне колкото е възможно повече, ние предлагаме безплатна консултация, за да определите вашето.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Themarketease full digital marketing agency
Contact

themarketease@gmail.com

+33 6 0322 9332

Dublin - Ireland

Paris - France

Varna - Bulgaria

 

legal Infos 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

By Gael parroche-TheMarketease © 2017